[Notes de Xavier Borràs.]

El 12 de març de 2020, en la Cimera de Salut i Drets Humans que es va celebrar a Tucson [Arizona, EUA], el doctor Thomas Cowan va dedicar els deu minuts finals de la seva intervenció a parlar sobre l’electrificació de la Terra i les pandèmies de grip.

Thomas Cowan és vicepresident de l’Associació de Metges per a la Medicina Antroposòfica i membre fundador de la Weston A. Price Foundation. Practica la medicina familiar holística a San Francisco [Califòrnia, EUA].

El doctor Cowan ha observat que després de cada nova fase d’electrificació de la terra apareix una pandèmia de grip a tot el món, que es correlaciona amb cada un d’aquests importants augments de les emissions de camps electromagnètics en la història recent del planeta. Cada pandèmia dels últims 150 anys coincideix amb un salt quàntic en l’electrificació de la Terra. Entre 1917 i 1918, es van introduir les ones de ràdio al voltant del món, anys de la gran epidèmia de grip espanyola.

Després va començar la Segona Guerra Mundial i amb ella una nova pandèmia a partir de la introducció dels radars per tota el planeta.

El 1968 es van llançar a l’espai gran quantitat de satèl·lits que emetien freqüències radioactives al cinturó de van Allen. Sis mesos després va tenir lloc una nova epidèmia viral, la grip de Hong-Kong.

L’últim gran salt electromagnètic ha estat el de les ones 5G, sis mesos abans que s’iniciés l’epidèmia del coronavirus. Aquest sistema no és compatible amb la salut.

L’Agència Internacional d’Investigació del Càncer (IARC) i el Consell d’Europa, entre altres organismes, fa temps que adverteixent dels riscos de l’exposició a radiofreqüències, així com de l’especial vulnerabilitat a aquesta exposició de les persones electrohipersensibles, infants, embarassades i persones d’edat avançada o amb malalties cròniques. El desplegament del 5G constitueix un temerari experiment sobre la humanitat i el medi ambient.

 

 

Deixeu-hi un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.