Maria Borràs.

Maria Borràs Escayola (Vic, 1991), Sempre ha estat molt atreta per la naturalesa i les relacions que en tenen els humans. El seu contacte directe amb la natura els primers anys de vida quan la seva família vivia a Sora i ser part de l’agrupament escolta Pere Rosselló al barri de Gràcia de Barcelona, van forjar-la en aquesta passió per conèixer i respectar el que ens envolta. Mes endavant va estudiar Biologia a la UAB i un màster en Agroecologia a la Wageningen University (Països Baixos). Durant l’últim període ha estat fent recerques a Cuba en relació a la capacitat d’adaptació (resiliència) al canvi de les famílies pageses i està molt interessada en els sistemes socioecològics i els processos internsvque contribueixen a la creació d’aquesta resiliència.

Actualment basteix el seu projecte de Doctorat a Catalunya, relacionat amb la transmissió de coneixement entre pastors —amb un focus especial en gènere, seguint la teoria de ecologia política feminista.

El seu principal objectiu es poder contribuïr, des de la ciència i també personalment, a acabar amb les injustícies i les desigualtats, creant alternatives al sistema capitalista actual.

Deixeu-hi un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada