El Senat espanyol ha tirat enrere la prohibició del Congrés i a partir del gener de 2023 ja es podran cremar les restes vegetals com s’havia fet sempre. [Foto: Unió de Pagesos.]
Mentre alguns surten, encara, a caçar, i alguns altres van amb espardenyes (coses de la tardor tardana d’enguany), La Resistència d’aquest novembre us ofereix teca per triar i remenar:

La dita popular diu: «Any de fred tardà, res no farà», però sembla que l’hivern ja és aquí malgrat el canvi climàtic. Persisteix la sequera, però segur que rosegaaltars com Oriol Junqueras la resoldran amb alguna marededéu migrant que s’ha endut sota el braç de la conquesta de les Amèriques, com va fer Franco amb el braç incorrupte de santa Teresa just abans de dinyar-la ara ha fet quaranta set anys, o com va fer aquell conseller sòmines, Francesc Baltasar, gràcies a les oracions del qual davant de la Moreneta una mica més i tenim el diluvi universal.

Deixeu-hi un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.