primavera

El maig que hem passat no ha fet bona la dita de «cada dia un raig», ans hem tingut temperatures estiuenques de calor en plena primavera —mai vistes fins ara—, que han arribat als 35°C de mitjana en molts indrets, mentre en dies posteriors s’ha arribat a temperatures mínimes de 12°C en el mateixos llocs. Un exemple, doncs, del canvi i l’emergència climàtica que ens hem procurat entre tots. Per això, i més, en aquest lliurament magenc de La Resistència hi podreu trobar:

I al juny (la falç al puny!) continueu amb la dèria de parlar sempre en català, fins i tot a risc de ser assenyalats per voler defensar —com fan arreu del món amb les seves llengües— la pròpia identitat.

Deixeu-hi un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.