L’elefant d’Hanníbal Barca. Il·lustració de Nan Orriols.

Per bé que a l’octubre (finit) mor la mosca i el mosquit, sembla que ni la mosca espanyola ni el mosquit processista volen deixar de marejar-nos.

En aquest LXXVI lliurament de La Resistència hi trobareu tot això:

Pel que fa a l’actual guerra a Israel, cal dir que hi ha els Estats i hi ha els pobles, i entre els uns i els altres hi ha una contradicció, de manera que una cosa és l’Estat sionista, horrible, i una altra el poble jueu, magnífic; de la mateixa manera que una cosa és el poble palestí, admirable, i una altra cosa Hamàs, simple feixisme teocràtic. Cal una revolució que enruni els Estats i agermani els pobles. També, als països catalans.

Deixeu-hi un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.