Sigui per un all o per una ceba —o per naps o per cols—, el darrer número de l’any 2021 de La Resistència arriba als pacients lectors una mica més tard del previst per circumstàncies adverses que ens han imposat servidors i companyies elèctriques (les de les factures milionàries). Tanmateix, la realitat s’imposa, crua, tot i que vivim en un món on tot és aparença i la Veritat (clau de volta de la nostra cultura) —aquella Veritat que ens ha de fer lliures— no se sap on para ni si es troba amagada a muntanya, on encara hi ha éssers que no se sotmeten a cap imposició. Dos mil vint-i-u ha estat un annus horribilis en gairebé tots els sentits, per bé que, malauradament, anuncia un «món feliç» i adotzenat del qual cal fugir cames ajudeu-me si no volem romandre anorreats pel Great Reset que anuncien les elits mundials. Com sempre, des de La Resistència, continuem tractant d’oferir les diverses versions d’aquesta realitat, ni que sigui humilment i a la vora del foc avial.

En aquest número, doncs, trobareu aquest seguit de novetats:

Que aquest 2022, que sembla bon jan, no s’espatlli i puguem viure la llibertat d’ésser.

Deixeu-hi un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.