[Recopilació i text de Blai Dalmau.]

Han passat quinze mesos des que el primer cas de Covid-19 va ser detectat a la ciutat xinesa de Wuhan i un any des que les suposades «mesures sanitàries», pretesament encaminades a aturar la presumpta «pandèmia», van començar a aplicar-se als territoris regits per l’estat espanyol.

En aquest temps, nombroses persones capacitades, intel·ligents, honestes i valentes han estat fent-se preguntes. Preguntes pertinents per esbrinar què està succeint realment. Les respostes, naturalment, han anat sorgint. I han anat encaixant les unes amb les altres, revelant una realitat molt diferent d’allò que narra el relat oficial.

Els 15 documentals que trobaràs a continuació presenten una síntesi d’aquest enorme esforç mundial d’investigació pluridisciplinària feta des dels valors humans i pels drets humans.

La genuïna ciència, la veritable democràcia i l’autèntica filosofia coincideixen en un principi fonamental, a saber: convé debatre de forma transparent, oberta i racional les diverses idees, teories i propostes sobre cada qüestió.

Avui, però, les elits del poder econòmic, polític i mediàtic es dediquen a soscavar el debat transparent, obert i racional sobre diverses qüestions, i, en especial, sobre tot allò que es relaciona amb el fenomen de la «Pandèmia». Aquestes elits, i els sectors socials més subordinats a elles, recorren a la censura, el silenciament, la tergiversació, les fal·làcies i les falsedats repetides massivament com a forma d’imposar el seu relat, el relat oficial.

Davant d’aquesta situació, considero que és el meu deure -i el de tothom que vulgui ser fidel als principis fonamentals de la ciència, la democràcia i la filosofia- conèixer i compartir aquests continguts que estan essent silenciats, tergiversats i censurats pels poders imperants, i que, tanmateix, plantegen qüestions d’extrema importància i urgència per a la vida de tots i cada un de nosaltres.

Els 15 documentals, ordenats cronològicament, de més a menys recent:

Planet Lockdown
(EUA – Es publicarà pròximament – Anglès)

The Big Reset
Espanya – 18′ – Espanyol)

Discover the truth about COVID-19 – Scientis are warning humanity!
(EUA – 55′ – Anglès)

Ask the Experts II
(Internacional – 54′ – Anglès)

Juntos por la Verdad
(Espanya – 9′ – Espanyol i català)

El Antídoto Universal
(EUA – 110′ – Anglès amb subtítols en espanyol)

La Nueva Normalidad
(Regne Unit – 53′ – Anglès amb subtítols en espanyol)

Ask The Experts
(Internacional – 27′ – Anglès amb subtítols en espanyol)

Aliança Mundial per la Llibertat
(Internacional – 50′ – Anglès amb subtítols en espanyol)

The Future of Vaccines
(Internacional – 41′ – Anglès)

Asesinados
(Espanya – 60′ – Espanyol)

Hold-Up
(França – 160′ – Francès amb subtítols en espanyol)

Crimen Oculto
(Espanya – 55′ – Espanyol)

Plandemic: Indoctornation
(EUA – 60′ – Anglès amb subtítols ens espanyol)

2020: El año del miedo fabricado
(Argentina – 96′ – Espanyol)

Deixeu-hi un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.