Just a les portes del solstici d’estiu, publiquem el cinquè lliurament de La Resistència, aquest cop amb els següents continguts:

  • A la secció de Reportatges, text i fotografies del periodista Josep Maria Sebastian a l’entorn d’un viatge entre folklòric i gastronòmic: «La ruta dels aplecs pel Vallespir»; també Nan Orriols ens delecta amb un seguit de fotografies inèdites del desert, que acompanya amb unes reflexions no menys interessants.a «Desert».Xavier Borràs també ens sorprèn amb la (re)descoberta de qui va ser definit com «el primer home del temps» a Catalunya; n’ha resseguit les traces —poc conegudes— a «Dionís Puig: el primer home del temps quasi oblidat».
  • El llibre que aquest mes us podeu descarregar de franc és un altre text del gran oblidat Joaquim Ruyra (no ens cansarem de llegir-lo). Aquest cop gaudiu de Les coses benignes, una deliciosa història centrada al convent dels Caputxins de Blanes, a la Costa Brava.
  • A la secció d’Articles, Toni Coromina ens aclareix l’esbiaixat concepte que tenen els nord-americans sobre què és resistir a «Hillary Clinton i “la resistència”», punyent com sempre.
  • I no us perdeu els darrers cinc articles del mes de maig d’El Serpent, igual com les cinc Curiositats lingüístiques de l’Esther Pujadas, que aquest cop ens resolt misteris com d’on ve el nom de Google.

Si sou resistents, difoneu La Resistència!

Deixeu-hi un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.