La cabra de la Legión Española. [Foto: Carlos Teixidor/Wikimèdia.]
[Un article de Nan Orriols.]

Jutges, ministres, militants del PSOE, PSC, PP i VOX, cardenals, militars, etc. defensen la cabra de la Legión. El sol crema més que mai i el canvi climàtic galopa com un cavall desbocat, però ells, amb una neurosi obsessiva, lluiten contra els que ens volem separar d’Espanya, també amenaçats per un rei militar imposat per un generalísimo feixista.

I no paren. Periodistes al servei de la cabra, servint els interessos de propietaris de mitjans de comunicació, verdaders malalts mentals que creuen que tot s’hi val; però ells, això sí, amagats, utilitzant les amenaces de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, que són a Catalunya per intimidar.

Tots sabem que els que estan al servei de la cabra ens poden detenir, jutjar i condemnar amb proves inventades per qualsevol cos policial o fiscal espanyol. Els tribunals, per als catalans, són com el de la Inquisició: foscos, negres, masclistes i religiosos, que escupen odi i condemnen per venjança els que parlem, pensem i caguem en català i no volem viure al pou de merda que és el que ells en diuen «España».

Dit això, tinguem en compte que la cabra és innocent.

Deixeu-hi un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.