La font Nova de Perafita, vora el parc de la qual tindrà lloc aquesta tercera trobada llibresca. [Foto: @cons_llucanes.]
[Redacció.]

El divendres, 22 de juliol, de les nou a la una del migdia, és programada una nova matinal al Parc de la Font Nova de Perafita. Lletraferits, il·lustradors i amants dels llibres de nou o de vell, enguany canvien de parc tot fugint del soroll de la carretera.

La Caruca Ballesteros guarnirà l’indret amb el seu toc personal i màgic per quan a les nou comenci la trobada us hi trobeu més que encantats de la vida i que autors, paradistes de llibres de vell i visitants, us hi sentiu com a casa. De fet, mentre us retrobeu i parleu, amb llibres i dibuixos a punt, es farà un esmorzar perafitenc.

A les 11 començarà el recital i les presentacions. Poesia, contes, cançons, i es parlar dels llibres dels autos, d’anècdotes…, i això amb el públic més fidel i qui vulgui venir a veure-ho per primera vegada. Tothom hi és benvingut perquè escriure, dibuixar, llegir, dir en veu alta, sentir, escoltar, interpretar la paraula és uns dels plaers més apassionant de la vida i en companyia és una festa.

Han confirmat la presència, un any més: Ton Baig, Gerard Bosch, Ramon Breu, Eloi Casadevall, Joan Dalmau, Ramon Gabarrós, Xevi Pujol, Josep Riera, Gabriel Salvans, Montse Serra, Subi, Fede Tormo i Lluís Vila entre d’altres. I s’hi estrenaran: Olga Molina, Mar Pujol, Roser Reixach, Neil Sabatés i Ramon Solé. S’espera que l’Albert Canadell i la Roser Iborra, hi puguin venir.

De parades de llibres de vell n’hi haurà la de la Núria Brunet. Si algú té ganes de fer parada de llibres de vell per vendre, compartir o intercanviar, que ho faci saber abans del dia 19 de juliol (a la Leti: perafitabiblio@hotmail.com , o a Teresa, teresa.ribera@gmail.com).

Tot plegat ho organitzem i ho coordinem en Nan Orriols, la Leti Caballé i i la Teresa Ribera, que són Els Ocells, mixus, senglars i cocodrils. Tenen l’ajuda i col·laboració de l’Ajuntament de Perafita i l’empenta del Club de Lectura de Perafita i els més petits de tots, els infants de l’Escola Bressol i de l’Escola d’Estiu.

One Comment

Deixeu-hi un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.