[Notes de Xavier Borràs.]

Paràsits, passerells i miracles (EP, Serveis d’Assessorament Lingüístic, 2023) aplega en un sol volum els articles d’«El Serpent», de Nan Orriols, les «Curiositats lingüístiques», d’Esther Pujadas i, en aquest recull, també, els poemes d’en Gabriel Salvans que han estat publicats al Diari de Manlleu i a La Resistència entre el gener de 2021 i el desembre de 2022.

En l’anterior recull (Robots, tòtils i cacanòries), l’octubre de 2018, ja s’hi deia que el temps corre més que camina, el maig de 2021 hi tornaven amb Esterrecats, rates i patinets, i, ara,aquests Paràsits, passerells i miracles.

El primer aplec de textos estava dedicat als presos polítics i als exiliats; el segon, també, era per a tots els represaliats, però especialment als gossos, que tant van ajudar durant la pandèmia; i, aquest tercer volum, és per a tots els qui lluiten i pateixen la repressió per raons de llengua o nacionalitat i que defensen el dret de viure en llibertat.

Com sempre fem des de La Resistencia, els nostres lectors tenen l’oportunitat de descarregar-se aquest nou llibre des d’aquest vincle (o clicant damunt la imatge de la coberta).

La primera presentació del volum —en què intervindran Eusebi Puigdemunt, Nan Orriols i Gabriel Salvans— es farà aquest dissabte vinent, 4 de març, a les set del vespre (19:00 h), a l’EspaiART 60, al número 7 del carrer del Mestre Josep M. Andreu, a Sant Joan de les Abadesses, junt amb El riu i els inconscients, de Maria Dolors Orriols, i tantaSet, de Gabriel Salvans. Tothom hi és convidat.


Uns dies després, el dijous 23 de març, a dos quarts de vuit del vespre, al Casal del Mallol, del carrer Mallol de Sant Hipòlit de Voltregà, Nan Orriols i Gabriel Salvans hi presentaran El riu i els inconscients, de Maria Dolors Orriols, i Paràsits, passerells i miracles. Us hi esperem! 

One Comment

Deixeu-hi un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.